Lliga Catalana, Barcelona. 25/02/18

Lliga Catalana

Barcelona

25/02/18

La nostra cursa.

Avui hem pogut fer la segona cursa de la lliga catalana. Durant tota la setmana hem patit una muntanya de pujada i baixada amb els prepatius de la cursa. Com ja sabeu, fins dissabte al matí no sabíem si faríem la cursa, això sense comptar que en l’última setmana no hem pogut entrenar tot i ser el club amfitrió.

 

Una vegada superat aquest imprevist, hem arrencat la cursa. Per no tenir-ho tot fàcil hem hagut de patir una miqueta… alguns hem arribat a les 7:30h del matí i cagats hem anat muntant la cursa fins que altres han anat arribant abans dels entrenaments. Hem arrencat els entrenaments 20’ tard per tenir els àrbitres fent un cafè i el micro que no volia arrencar. Tot i això, l’hem tirat endavant i hem donat el tret de sortida. Mentrestant alguns es recordaven de posar els dorsals, canviar punxades, arreglar frens i un sense fi de coses més… però amb el suport d’algun membre del club ho hem fet superbé.

Nens rodant al circuit, personal al seu lloc i unes voluntàries fent entrepans boníssims, els quals han estat gentilesa de PACK MOTO (botiga amiga al carrer Cartellà, 153). Moltes gràcies!!!

 

Les curses han anat sense gaires ensurts, el nostre equip supermotivat per competir a casa ho ha donat tot. Avui no he pogut estar gaire pels corredors, tenia una mica de feina, però els que sí he controlat han sigut els pares.

 

Des de la Preparrilla, Alberto Rincón, a primera hora estava donant-ho tot munta, desmunta i posa els petits als seus llocs. Gran Albertaco!!

 

Gabi Fantoni, de cap d’equip a controlador de parrilles. Avui li hem fotut un embolic guapo amb les inscripcions, de la qual cosa se n’ha sortit força bé, tot i que els comptes no són el seu fort.

 

Edu Ruiz, ajudant els més petits a pujar a la sortida a donar-ho tot. Treball a l’ombra. A sobre d’això controlava també l’Ari que no es colés…

 

Ferran Medina, des de primera hora fent la feina. L’home amb el polsador més ràpid. Hem hagut de comptar junts algunes vegades però ja sabem comptar fins a 2… 1001,1002…

 

Pack Moto, controlant porta d’ambulàncies, estava amb un company i ha desaparegut… cada dia l’enredo d’alguna manera, volia descansar em diu… hihihi!

 

Fran Rodríguez, revolt 1-3, puja i baixa la bandera… gairebé 30 graus i amb jaqueta… olé tuuuuu.

 

David Cañas, equipat i al lloc tota l’estona, supermotivat i sense deixar que ni l’Eli el molestés. Perfect!!!

 

Arribades, Àlex Masip i Carola Verdasco, tot un control exhaustiu dels números dels corredors, increïble a més, pujant les llistes, penjant-les i ho feien tant bé que fins i tot ho han fet els dos dues vegades… Brutal.

 

Sortida del circuit, Kevin Sanchez, Agus Barbero i Jonathan Guerra, tot un control ajudant els corredors a sortir del circuit, estaven tan concentrats que deixaven entrar la gent per la porta de sortida. Ells, a la seva feina.

 

A la carpa hem tingut:

Genni, Isona, Lluïsa, fent el control dels corredors i col·laborant amb la venta als pares (15 dessuadores. En tenim 60 encara…)

Pep Escayola, venent material i donant l’últim cop de mà als corredors, ens ha dit que a la propera col·labora mil amb els corredors i posarà un tendal. SUPER.

Scott, Jose, Irina, ajudant els nostres corredors en les seves mànigues i en alguna ocasió sense fer els seus entrenaments.

 

Montse Coma, controlant totes les posicions del circuit i fent arribar queviures i alguna cosa més.

 

Puri Feijoo, un altre treball sense veure. Des de fa uns dies ja està treballant a la cursa, compra i negocia per als nens. Me la trobo un dia, doncs negociem fotocool, la veig un altre dia, penja fotos de l’equip. Avui tot el dia fent fotos, no us dic quantes… però rotllo diapositives antigues… mil i pico.

 

Carlos Moreno, al micro i des de primera hora donant forma a la cursa. Jo el vull jubilar, però no es deixa, diu que encara té energy, concretament 140 de pes mort.

 

Mare del Biel, que ha posat tall als entrepans.

 

Eli i Cyntia, portant els millors pollastres de Barcelona i més ràpids que els pakis.

 

Alfred Moreno, intentant apagar focs…

 

I pel que fa els corredors, tots molt motivats i han acabat supercontents. Això és el que ens agrada. Fem menció especial a la seva primera cursa:

 

Martí Vilà, només ha fet 1 entrenament.

Patricio Perejoan, supermotivat i amb sabates noves.

Xavi Garrido, porta menys d’un mes, tot i que és germà d’un gran corredor (Scott)

Yu Zeng, porta des del setembre, però el pobre ha tingut caigudes i adaptacions diverses, i ell, valent, continua endavant.

Jana Garrido, corredora supermotivada que es va emprenyar quan li vaig dir que no podia córrer… de seguir així a final d’any es fica al podi.

 

Per altra banda, a la resta de corredors, us diré moltes gràcies per tot. Vosaltres feu aquest esport i aquest club molt gran.

 

Polito Rider Guerra,

Biel Media,

Ichiro Figueroa,

Biel Ruiz,

Edgar Cañas,

Nil Gomez

Ignacio Galan,

Jan Rodríguez,

Adrian Feijoo,

Ariadna Barbero,

Ot Vinyas,

Àxel Moreno,

Jordi Albacete,

Joan Pons,

Edgar Sanchez,

Axel Gellida,

Juanjo Fantoni,

Nayra Rodríguez,

Queralt Escayola,

Pablo Rincón,

Pol Duran,

Albert, Scott, Garrido,

Irina Masip,

Jose Márquez,

Alberto, Airbert, Fernandez,

Eduard Vinyas,

Nando Gomez,

 

Moltes gràcies a tots per venir-hi i fer que ens ho passem bé, a tots els pares que hi heu estat i heu ajudat d’alguna manera a la cursa o als corredors.

Esperem que tots repetiu a la següent cursa el dia 17/03/18 a Terrassa. Atenció que és dissabte tarda, no feu plans i poseu a gravar cine de barrio.