Campionat d’Espanya 17 i 18 d’Octubre Almuñécar (Granada)

El club va estar representat amb dotze corredors: Jan, Ot, Xavi, Jana, Albert, Eduard, Romeu, Max, Polito, Rita, Axel (Selecció catalana) i Saúl (Selecció catalana). Tenint tots molt bones sensacions i resultats. El dissabte al matí es va fer els entrenaments lliures i a la tarda entrenaments oficials i les diverses mànigues de carreres. Axel tenia ¼ de final pas les motos i no va poder passar les semifinals quedant en 11a posició, Saúl que tenia ½ finals les passo bé i en la final tranquil en 3a posició. Eduard que lluito fora mida tranquil en 5a posició.

El diumenge participaven la resta de l’expedició, Rita que va fer unes bones mànigues es va classificar en 2a posició encara que en el podi li van donar per error la 3a. Polito tenia ¼ de final, pas bé les motos i les semifinals, en la final una petita fallada li deixo en la 8a posició. Romeu i Max també tenien ¼ de final i les van passar una vegada en les semifinals no van poder passar-les i van quedar en 9a i 13a posició. Ot i Jan com tots tenien semifinals Jan no va poder passar-les quedant en 11a posició, Ot sí que les passo en la final tranquil en 6a posició. Xavi que tenia ¼ de final va fer una gran progressió encara que no va poder  passar les motos. Janna que va haver de córrer en la categoria de nois 17 a 29 quedant en un excel·lent 9è lloc. Albret ja ens té acostumats amb les seves bones mànigues (i sense poder entrenar) va aconseguir la 3ª posició