Lliga Catalana III, Terrassa 18/03/18

Lliga Catalana

XL-BMX

Terrassa 18/03/18

Matí de fred i vent a primera hora del diumenge. Quedada a la Seu Social, a les 7:45 i tothom sap el que ha de fer, comencem el dia amb bon auguri. Els nens jugant i els pares super col·laboradors. Gràcies per la vostra ajuda.

 

Una vegada al circuit, muntem tot el desplegament i esperem que comencin els entrenaments. Avui hem fet un canvi de posicions, el cap d’equip li tocava al Gabi, que ho ha fet superbé, s’ha sortit de tots els percals que hem anat donat-li durant tot el matí.

Als entrenaments no hem tingut cap ensurt important, tot i que l’aire ha deixat els elits una mica neguitosos per culpa de l’aire, però poc important. Als entrenaments II els corredors ja han donat mostres d’allò que sabien fer, ara cap a les curses.

 

Un total de 33 corredors, a quin millor, tots supermotivats i amb moltes ganes de fer feina. Els novells han estat increïbles, amb debut d’Iker Ramos i Mar Gràcia, que crec que s’ho han passat súper i hi tornaran.

De la resta de corredors, passem informe:

 

Biel Medina, novells I. Cada vegada es troba millor i en vol més, poc a poc l’anem introduint a la competició i ja estem posant un dia per fer la competi grossa. Però poc a poc i bona lletra.

Marc Havlíek, Novells I. Un altre corredor que gaudeix de cada volta, avui a la carpa parlant dels avançaments que havia fet. Molt bé, Marc.

Edgar Cañas, Novells I. Després d’un inici que no va agrada als pares, la passada cursa ho va donar tot i aquesta tenia un gran repte. Ha pedalat com un valent i ha pogut gaudir del dia, tant que li ha sobrat temps per jugar al mòbil…

Xavi Garrido, Novells II, segona cursa d’adaptació, corredor molt exigent amb algun petit problema, que hem pogut solucionar. Poc a poc va agafant la forma.

Jana Garrido, Novells II, segona cursa i supermotivada, cada vegada amb més ganes, segur que en poc temps, dona el seu passet amb les noies.

 

Pol Guerra, 5-6 anys, cada dia es va superant, cada dia més endavant. El dia que acabi pedalant fins al final, la “lia gorda”.

 

Nil Gómez, 7-8 anys, com sempre dona bona mostra de tot el que sap fer, poc a poc va guanyant força i afincant-se més endavant. A final de temporada, quan doni el canvi a més gran segur que els supera a tots.

Patricio Perejoan, 7-8 anys, segona cursa que fa, tot un espectacle acaba la volta i conversa com un gran de tot el que ha fet. Anem sumant que amb el temps fliparan.

Romeu Beltran, 7-8 anys, segona cursa, un corredor molt motivat i amb moltes forces, que amb tota l’empenta que porta ho farà superbé.

Ariadna Barbero, Noies menys 11 anys, porta tota la setmana motivada, ahir uns entrenaments molt motivadors l’han posat al lloc que li toca i si continua així segur que acabarà més endavant.

Biel Ruiz, 7-8 anys, poc a poc va donant la sorpresa, sense fer-se notar gaire, que és molt callat, fa la seva feina, apreta i s’ho passa a tope. Molt guai, Biel.

 

Jan Rodríguez, 9-10 anys, molt poc temps de vol, però ell està molt motivat i això el farà avançar molt. Encara no és el moment, però abans que ens n’adonem,  estarà donant la sorpresa.

Ignacio Galan, 9-10 anys, porta temps fent BMX, però ara és quan més gaudeix de la bici, ara li toca patir una mica, però si l’ajudem, en poc ho petarà.

Jon Faura, 9-10 anys, fa uns dies que no ha pogut dedicar-s’hi tot el hagués volgut, ara toca patir un miqueta i a la propera li donem gas.

Adrian Feijoo, 9-10 anys, fa molt bé les coses però és una mica gandul, si fa el mateix que als entrenaments, estaria lluitant amb els que porten més temps. Un puntet més, Adrian.

Ot Viñas, 9-10 anys, avui ha tingut mala sort, això forma part de les curses, és la part més negativa, però així n’aprenem. Avui sense la bona sort, ha fet la feina i ho ha provat tot.

 

Àxel Moreno, 11-12 anys, bona cursa però jo sé que pot donar una miqueta més. Ho ha fet bé, però li queda pedalar una miqueta més, hem de mirar endavant i no el corredor del darrere.

Jordi Albacete, 11-12 anys, no ha sigut el seu dia, encara es confon amb la dreta i l’esquerra. Ha lluitat però amb una mica més de cap no hagués patit tant.

Edgar Sánchez, 11-12 anys, un corredor que va de menys a més, poc a poc s’afinca en una categoria que va molt ràpida, sense fer-se notar gaire. Súper, Edgar.

 

Juanjo Fantoni, 13-14 anys, ha tingut problemes amb els àrbrites, amb els corredors i amb ell. Quan sàpiga que ell pot anar ràpid, ens donarà moltes alegries.

Pablo Rincón, 13-14 anys, no ha sigut la seva millor cursa, però ha lluitat amb tothom per fer-se notar. Així que tot i que estava emprenyat, ho ha fet bé.

Nayra Rider, 13-14 anys, Recordem que competeix amb nois. La cursa ha anat bé, ha pogut guanyar-se un lloc que buscava i molt treballat. Però avui ens ha faltat una mica de feina, on soó els manuals???

Queralt Escayola, 13-14 anys, Recordem que competeix amb nois. Aquesta setmana ha sigut bona per a ella. Avui ha lluitat i ha estat tocant el premi final, però tampoc ha fet manuals…

 

Scott Garrido, 15 i més, corredor d’un shot, avui ha fet el que millor sap fer, Holeshot a gairebé totes les mànigues. Mala sort en la final amb molts joves que entrenen a tope.

 

Airbert Fernández, Cruiser, ha agafat la bici de cursa a cursa, ho ha donat tot, està en una categoria amb molts galls, a veure si pot disposar de més temps i segur que torna al podi.

Edu Viñas, Cruiser, avui increïble ha pogut arribar a la final i fer-hi un bon paper, però com és exigent i sempre en vol més, li hagués agradat guanyar-los a tots. A la propera, Edu!

 

Irina Masip, Elit Woman, una de cal i una de sorra. Ha demostrat que té la força i la tècnica per fer feina. Però hem de voler fer-ho també. A la que agafi aquesta força segur que gaudeix molt i molt més.

 

Gabri Avellaneda, Elit, Corredor apujat de categoria. No ha tingut una bona setmana, tot i això bé a la cursa i ho dona tot. No és una cursa decisiva per a ell i  pensa en la cursa de la setmana vinent. Una caiguda l’ha deixat fora de combat aquesta vegada.

Jose Márquez, Elit, ha fet bona feina, però li queda créixer a les curses, als entrenaments fot pallisses i a la cursa baixa el pistó. Necessito el Jose guanyador.

Alfred Moreno, Elit, sense fer gaire soroll s’ha ficat a la final i sent conscient de les seves limitacions, ha deixat uns apunts de llibre per als més petits.

 

Moltes gràcies per la vostra ajuda, sense vosaltres això no és possible. Ens veiem a la propera, a Mataró el 21/04/18. I qui vulgui per internet, la propera setmana… European Cup a Verona!