CURSA A SAIX

Cursa a Saix09/04/17

Dues de la matinada, sona el despertador. Emocions, ganes i molta son. Comença la jornada al Velòdrom, com sempre!! Anem cap a França.

Quedem amb tota l’expedició i aquesta vegada amb algun company més. Per aquesta cursa ens acompanyen uns amics de X-RIDERS i uns quants més del Moto club Sant Andreu de la Barca. Quants més som, més ens divertirem.

Tots a l’hora i arrenquem amb 5’ per sota de l’horari, increïble sembla que el viatge sortirà bé.

Viatge de nit, avançant i amb bona lletra, alguns de l’equip van arribar dissabte i van poder gaudir de les curses de dissabte, em consta també d’un sopar copiós i bon ambient. Arribem, sense trobar una Cafeterí, al circuit. En poc temps ens adonem que les coses són diferents de com les havíem vist. Espectacle d’instal·lacions, infrastructura i circuit. Tot un luxe. Ens trobem a la nostra botiga amiga, OK RAIDERS!!, que ens hi esperen i ens posen al dia de com funciona tot.
En poc temps ja ens reunim tots i comencem a muntar el xiringuito… els petits impacients i amb moltes ganes. El Nando, amb un arrebato d’emocions i energia es compra una bici!! Oleeeeee… la resta esperem una miqueta i al lio.

Les curses a França funcionen diferent, jordana de matí per a les categories fins a 10 anys, amb les Cruiser (roda 24”) i, a la tarda, la resta de categories.

Després de tots dels entrenaments i motivacions dels nostres, arribem a les curses:

NIL GÓMEZ, Prelicens, amb una forma que no ens té acostumats, pedalava com un Titan i s’esforçava a cada salt per aguantar una baralla constant amb els francesos. Increïble pujada d’energia que ha tingut.

OT VINYAS, Pupille, porta uns dies super motivat i fent la feina. Això ens porta una línia de motivació per gaudir de la bici, que és el que ens agrada i ell la gaudeix. Avui en un enfrontament directe amb els gàl•lics, ha sortit victoriós i amb gran empenta.

ÀXEL MORENO, Pupille, molta força portava disfrutant de la bici i de circuit, que l’ha exprimit al màxim. Bon moment d’aquest corredor, que ha obtingut el premi que buscava. Continuem així!!

JORDI ALBACETE, Pupille, s’aixeca amb febre, malalt durant una bona estona, però tot i això es posa l’armadura i surt gaudint del viatge. Un corredor que totes les curses d’aquest any ens està sorprenent i com no pots ser diferent, aquí també. L’hem vist espectacular i sense encongir-se durant tot el matí. Llàstima que el malestar li ha passat una mica de factura a l’última volta. Tot i així s’ha embutxacat algun que altre premi.

Aturada per dinar… s’han posat les piles els col·legues menjant.

JUANJO FANTONI, Benjamine, una categoria difícil on es passa per barallar-se amb tothom. Un canvi que continua marcant-nos una mica, però que lluita com el primer i s’esforça en cada recta. Els revolts els fem per l’interior, per aturar la bici i haver de tornar a llançar-la de nou… Juanjo, tenim pocs shots, hem d’estalviar-los, que som catalans!!

NAYRA RODRÍGUEZ, Minime, tot amb noies, per fi, tocava. La reflexió igual de dura que la cursa, batallant amb les franceses, que déu n’hi do! Ella vol millorar, tot i que ho ha fet super bé i super motivada. Però no es conforma amb qualsevol cosa, ella necessita més. Nayra anem a buscar-ho!

ÁLVARO SILVA, Minime, sorprenent a tothom i donant les mostres del progrés que va portant. Fa la feina li surt, arriba a la meta i riu amb els companys francesos. Això és el que busquem: divertiment, companyerisme i gaudir de la bici. Avui ho ha fet i super bé, que té en contra uns rivals durs de pelar. Poc a poc els atrapem.

GABRI AVELLANEDA, Minime, poques coses a dir, cap de setmana bo, que ens servirà per agafar confiança, com si no la tingués, per buscar l’objectiu de la temporada. Estic segur que arribarà, anem a buscar-lo!

PERETE MARQUÉS, Cadete, comença una mica baix, però un parell de segons llocs a les mànegues el fan agafar confiança. La següent ronda fa 4t. Tot ens esperaàem el pitjor en la semifinal, però el motivem a pre-parrilla i fa 2n. Espectacular. A la final una sortida toveta el fa lluitar fora del podi. 6è

IRINA MASIP, 15+ filles, GUERRERA com la primera. Tota la setmana amb mal a la mà per una caiguda fa tant sols una setmana. Ser a França ja és un premi, però a sobre s’esforça i fa 4a, en un dia complicat de moltes emocions. A la propera, canviem la posició. 4a

ALBERT GARRIDO, 19 a 39, corredor que ve a divertir-se i s’ho passa pipa. Ell, com un petit més, gaudeix de la bici, després de l’estrés del treball setmanal i alguna cosa més, arriba a França i passa rondes. Arriba a semis i la falta d’entrenament el deixen en un 5è, que no ens deixa passar ronda. Bona feina, divertir-se és el premi. 9è

ALFRED MORENO, 19 a 39, que els corredors posin el seu comentari… XD. 7è

La nota més positiva: sortim reforçats d’un cap de setmana de guerres a Saix. Però que bé ens ho hem passat i algun que altre ha sortit amb alguna amistat. Això és BMX!!

La propera cursa, la nostra… us hi espero a tots!!
30/04/2017