LLIGA CATALANA, SANT ANDREU DE LA BARCA

Lliga Catalana, Sant Andreu de la Barca

Primera cursa de l’any, després de molts dies d’espera, per fi ens disposem a donar inici a la temporada. Molts nervis i moltes ganes de part de tots els participants del club, la primera cursa de l’any sempre ens marca el lloc on som i quina feina hem fet durant l’hivern. Amb una participació del nostre club de 20 corredors, i la rutina de posar les plaques, com sempre a l’última hora, donem sortida als entrenaments, aquesta vegada sense novetats, a part de la numeració.
A la segona part de l’entrenament, el vent envia a terra dues ladies de l’equip, deixant la Irina amb un fort cop i una rascada al maluc, que passarà factura durant tota la carrera. Per altra banda, un corredor aturat al primer salt també tomba, sense conseqüències, el Juanjo. La volta acaba amb un strike de diversos corredors, sense danys.

Una vegada ens donen el vist i plau per començar a córrer, després d’una llarga reunió de caps d’equip, donem als corredors el definitiu alè que els fa pujar a la graella de sortida:

Kevin Rodríguez. La seva primera cursa amb només 5 anyets acabats de complir i… uauuuu… amb moltes ganes i lluitant amb els corredors, i fins i tot amb el vent perquè no “s’emportés el club…”

Ariadna Barbero. Després de pintar-se la bici, fa poc que es va posar a entrenar i déu n’hi do de quina manera! Ha lluitat a totes les mànegues fins al final; en alguna d’elles anava davant, però una mica de mala sort no li ha donat el seu premi final. Segur que a la propera sí!!

Jon Faura. Canvi de bici i moltes ganes li han portat els reis! Una llàstima que avui no ha estat un bon dia per a ell. Tot i així, ha fet la feina i ha pedalat a tope, bon treball per anar avançant.

Nil Gómez. Anem de menys a més, sense donar gaires pedalades, un dels corredors que gaudeix conduint la bici i li dona igual si va primer o últim… Ell sempre fa el seu detallet al circuit, els seus manuals o els seus salts… Si continua amb aquesta visió, arribarà lluny.

Adrian Feijoo. Ens ha posat la pell de gallina, la seva segona cursa i liderant alguna mànega. Encara falta molta feina, però si ja hagués portat alguna cursa més… en aquesta es puja al pòdium! Quan n’aprengui una mica més, no pararà de mirar enrere!

Jordi Albacete.Quin començament de temporada! En una categoria molt lluitada, ha començat davant i amb molta força. Una miqueta de nervis a l’última mànega, ens han fet sortir una mica tard i, aquestes alçades ens fan que lluitem més durant tota la cursa.

Ot Viñas. Avui estava una mica confiat i tot i que estava a un bon nivell, aquesta confiança ens ha fet que no fem bé la cursa. Lluitant a la semi i passant-la amb pinces, ha arribat a la final lluitant des dels carrils exteriors i apartant-lo del lloc que volia. A la propera, primer pedalem i a veure què passa.

Àxel Moreno. Moment dolç en què es troba aquest corredor. Des de l’inici de la cursa ja ha donat mostres que avui es trobava còmode. Ha anat davant pràcticament en tota la cursa. Una errada en la mànega final, l’ha fet quedar sense el caramel que anava buscant. Segurament a la propera l’agafarà.

Juanjo Fantoni. Fa dies que esperava aquesta cursa i sense ser un circuit decisiu per a ell, des de l’inici, ha donat senyals d’on és i on vol arribar. Porta lluitant tot l’hivern i avui ha fet la seva feina, donant autoritat en totes les mànegues. A la final, una errada l’ha deixat una mica enrere… una llàstima no poder haver rematat per donar-li el premi a una visita molt especial que li ha donat una pedalada més.

Queralt Escayola. Ha començat amb moltes ganes aquest any, lluitant i anant endavant amb passos de gegant. Encara falta una mica de treball i sobretot treure el BOX..!! Avui l’hem vista gaudint la cursa com cal.
També hem de comentar que la setmana passada va estar fent una cursa a Saragossa i ens consta que al mateix nivell d’aquesta.

Nayra Rodríguez. Ha competit amb nois per voluntat pròpia i de quina manera…! En una categoria on es va molt ràpid, ha donat unes mostres de saber fer bé les coses. Pas a pas anem avançant; encara ens queda un llarg camí, però estem en la línia de fer-ho.

Álvaro Silva. Mala sort per aquest corredor que ha lluitat però no ha pogut treure el premi. Un parell de cosetes que hem corregir i segur que a la propera millora. Una llàstima perquè està en un moment d’evolució molt bo, segur que això el fa apretar a tope.

Eloi Giménez. Avançant poc a poc, és la formigueta que va a les fosques. Sembla que no faci res, però sempre és al lloc que toca. No em fa cas… però tampoc li ha sortit malament, barallant-se amb nens més grans que ell.

Pablo Rincon. Quines curses!! Ens ha posat a tots drets i cridant quan als revolts avançava dos i tres corredors a la vegada. Ha estat el corredor revelació de Sant Andreu!! Continua així!!

Gabriel Avellaneda. Què dir…! Un referent per a tots, en tots els sentits i, no se’ns cau la bava ara, sinó a cada cursa que fa. No falla i fa la feina, domina tota la cursa i quan va davant encara continua pedalant… 1r i amb molt bones sensacions.

Irina Masip. Ha començat amb caiguda, va acabar l’any una mica tort. Ara el teníem encarrilat, amb molt bones sensacions en els últims entrenaments. A més d’això, ha hagut de competir amb nois i ha estat lluitant colze a colze amb els nois. Segurament que aquest any ens donarà moltes alegries.

Lluís Hiniestrosa.Primera cursa amb aquesta categoria, arriba de fer 2n d’Espanya i amb moltes ganes de fer-ho bé aquest any. Ha hagut de lluitar a totes les curses i barallar-se amb tothom; és la feina que ha de fer un novice en arribar a Olimpic. A veure com avança aquest any. 4t final.

Jose Màrquez. Tot i que no l’hem pogut inscriure amb el nostre club, és un corredor XL, sempre ajudant i disfrutant amb nosaltres. Unes bones curses lluitant i fent patir a tothom de la seva mànega. Un bon treball d’hivern que comença veure el seu fruit. 3r de la cursa, bon resultat!!

Jano Caamaño. Recordant per què és aquí i donant molt a dir aquest any. Amb uns dies de dubtes, avui ha posat les coses molt difícils a tots el seus rivals. Aquest any segur que el veurem a l’esglaó més alt més d’una vegada. 2n per una petita errada a l’última mànega.

Ian Hiniestrosa. Únic corredor que ha competit amb flat… tot i així, ha aconseguit deixar mostres de la seva qualitat. Tenia clar que era una cursa d’entrenament i així ho ha fet, entrenant, gaudint i ensenyant com es passen els revolts als seus companys. 1r amb l’ajuda del seu company d’equip, Jano Caamaño.

fotos by Frenando.