Lliga Catalana, Terrassa 27/02/2017


Set del matí i tots dempeus. Comença la jornada de curses amb moltes ganes. Aquesta vegada som 23 +3; cada vegada som més i cada vegada la diversió augmenta. Avui sí que hem pogut fer la foto oficial del dia, tot i que hem tingut diversos problemes i, sense que sigui cosa feta, Edu Viñas torna a no sortir… et prometo que no és premeditat, tot és un cúmul de circumstàncies.

El matinal està fresquet, però no gaire, tot augura un bon dia per als corredors, fins i tot en Jano arriba d’hora. Tot flueix el diumenge.
Arrenquem la petita caravana cap a Terrassa per agafar el millor lloc de carpes i, com no, agafem pàrquing privat i la millor zona de carpes. Ride On!!!!
Sense que sigui un caos profund, el canvi de plaques ha sigut molt fluïd amb algun canvi més de pedals amb “chismes de esos….”. Abans de començar amb les curses i després dels entrenaments, cal esmentar l’aniversari de l’Abril, una petiteta que ja té la seva primera bici… una altra futura Rider!!!

De cop estem tranquils i ens crida el jutge, quins nervis… tots a córrer amb les llicències i a signar tots, a veure si ens deixa córrer… finalment l’hem pogut emmascarar i hem pogut passar el dia.

L’hora de la veritat comença, ens donen l’ok i tots a córrer!

Kevin Rodríguez, 5 i 6 anys, moltes ganes i amb molta energia, fent aixecar a tots de les cadires quan mirava enrere. Tot i que ha sigut la seva segona cursa, l’hem vist esforçar-se molt i començant a controlar la situació. Aquelles miradetes enrere… tot i que sembla que ho fa malament, ell i jo sabem que quan fallen les forces… hem d’usar una altra estratègia.

Ariadna Barbero, Fèmines -10 anys, de menys a més, de vegades es conformava i d’altres lluitava amb tot. Aquest any toca patir una miqueta per gaudir més endavant. Avui l’hem vista divertint-se, això és BMX.

Biel Ruiz, 7 i 8 anys, primera cursa per a aquest gran corredor. Després de veure fa un mes com funcionava una cursa, no s’ha pogut esperar més i s’hi ha decidit. Tot i que només porta 2 mesos, està fent grans progressos al bmx, ha pedalat amb tot el que duia i jugant-se-la en més d’un salt, mostra de gran guerrer!

Nil Gómez, 7 i 8 anys, concentrat i decidit… ell vol córrer i sap que quantes més voltes millor, així que avui voltes extres: que li diuen que no és la seva categoria, planta cara els àrbrites i surt igual… i ja més tard, si cal, farem la seva cursa. Molt concentrat i divertint-se, fent la feina que toca com un gran, els seus manuals i el seus salts, que ara no tenen la recompensa, però de ben segur l’obtindrà.

Jon Faura, 7 i 8 anys, sense escalfar i sense reconèixer el circuit, que ens tenia a tots espantats, surt sense por i a per totes, cap avall i només mirant de pedalar al màxim, lluitant totes les mànegues i pedalant fins al final. Dintre de poc, afegirem un dia més d’entrenament i tot canviarà. Hihihi!

Adrian Feijo, 7 i 8 anys, com tot un corredor professional… canvi d’última hora de pedals, màquina a punt i molts pedals… pedalar sense por i molt valent, de vegades massa, però encara porta poques curses per fer-ho perfecte, a la que encadenem 20 curses, que es preparin els rivals. Una caiguda sense conseqüències, l’ha deixat amb el caramel als llavis. Aquest circuit no és per a nosaltres.

Ot Viñas, 9 i 10 anys, una de cal i una altra de sorra. Fent mànegues molt bones i d’altres de despistat i una mica de mala sort en una de les mànegues, ha fet agredolç el matí. Està en un moment de transició que ha de superar i segur que tornaran a sortir-li totes les coses, com abans i tot i que és el petit, té ciclisme a les cames, descansem i passem aquest petit sot.

Jordi Albacete, 9 i 10 anys, moltes ganes, bici nova i energia renovada. Des de principi a fi, molt lluitador tot i que li ha faltat fer una mica de feina… però il·lusionant a tots amb les curses que ha fet. Una mica de mala sort a l’última, a la propera a tope!!!

Àxel Moreno, 9 i 10 anys, aquest circuit és el seu, tot i que és molt llarg i molt revirat, ha sabut jugar les seves cartes i avui sí que s’ha divertit fent la feina que toca i fins i tot s’ha atrevit amb coses dels més grans, saltant, tancant i fent els manuals quan tocaven… tot bé avui.

Queralt Escayola, Fèmines +10 anys, molt conformista, jo sé que pot fer més, encara es pensa que té amigues al circuit i, correcte: té amigues, però fora de la pista; quan correm hem de concentrar-nos i lluitar, si hagués volgut, avui hagués donat la sorpresa. A la propera.

Edgar Sànchez, 11 i 12 anys, sempre es creix a les curses. Ha tingut una molt bona setmana, fent grans les seves ganes de superar-se, i com aquesta vegada sí “l’hem deixat”, ho ha fet super bé, tot i que ens ha posat la pell de gallina més d’una vegada. Avui arriba i baralla totes les mànegues i amb tothom, no ha obtingut el resultat que buscava, però ha fet la cursa que li agrada.

Juanjo Fantoni, 11 i 12 anys, té molt ciclisme a les cames i aquest any no ens està acompanyant, canvi de bici i dia complicat. Sortida fluixeta que hem de millorar per no tenir problemes. Mànegues molt barallades amb molts canvis de posició, una caiguda quan no tocava ens ha tornat a deixar sense premi. Fem bé les coses i només hem d’esperar.

Pablo Rincon, 13 i 14 anys, acaba de sortir d’una lesió, el peu no acaba de funcionar i a sobre ahir una altra caiguda. Una miqueta fluixet, cosa que ja hem comentat. Esborrem, recuperem i lluitem per seguir la progresió que portàvem.

Àlvaro Silva, 13 i 14 anys, caiguda als entrenaments d’ahir i no sabíem que passaria avui. Fem poqueta feina, però fent feina. S’ha conformat amb una plaça còmoda per anar avançant. I és que de mica en mica, s’omple la pica. Cursa per agafar confiança, però per no refiar-se, hem d’entrar a la següent fase. Com diu Berasategui: “Garrote”.

Nayra Rodríguez, 13 i 14 anys, una noia amb molta garra que corre amb nois, lluitant molt i el seu cos va més ràpid que el seu cap, l’estem treballant… quan ho aconseguim, que es preparin el nois. Avui lluitant però conformant-se, ens falta un passet més que podem donar. Anem a treballar: objectiu juliol.

Gabri Avellaneda, 15 a 18 anys, un corredor apujat de categoria per millorar. Un bon dia en què ha anat fent la feina, alguna volta que ha badat, però en general ha fet la seva feina fent de tot, remuntada, pedalada i salts a velocitats de vertigen. A la final, una mala sortida que ha hagut de remuntar. Tots dempeus i mirant la volta com avançava, finalment 3r però amb molt bones sensacions. Objectiu: juliol.

Pere Marquès, 15 a 18 anys, amb una setmana irregular, avui venia amb moltes ganes i deixant de banda les coses artificials. Si ens concentrem en el que toca, ha demostrat que és un corredor amb molta classe. 2n a la final tocant la roda del primer, objectiu aconseguit avui. Així fem les coses nosaltres.

EDU VIÑAS, Cruiser, AQUESTA VEGADA SÍ I SÓC CONSCIENT QUE TE’N DEC UNA. Lluitant a totes les mànegues amb un rival que el teníem controlat, una jugada d’un tercer ens ha deixat fora de la final, l’estem tocant. Amb una miqueta més, ho aconseguim. Vinga lluitador!!!

Pep Escayola, Cruiser, de moment no corre amb nosaltres, demà sí. Aquesta cursa la tenia programada des de fa temps… corredor amb 50 anys, qui diu por… i a sobre amb moltes ganes, però l’edat fa la seva feina quan has de competir amb gent per sota de 30 i 40… però com un gran Old School, mai és dóna per vençut. 5è a la final.

Alberto Fernàndez, Cruiser, Pro-Vinils. Ha tornat a la competició i semblava que fos un nen, amb unes ganes i una il·lusió com fa temps que no tenia. Sabem on estem, que no és poc, però un guerrer sempre vol guanyar. Avui 3r, ja veurem què passa a la següent. Lluitant i esforçant-se com un valent i fent la feina. A la propera, arrassem.

Albert Garrido, 19 i més anys, dies sense muntar i amb molt treball, potser no ha sigut la seva millor cursa, però jo sé que avui s’ho ha passat d’allò més bé. Molts canvis de posició en aquesta categoria que no té un líder definit, això fa un espectacle per al públic. Sabem que ens falta, però sabem que ho podem aconseguir. Anem a per això.

Irina Masip, Olímpica, conformista i cauta en tot el dia, no ha volgut arriscar, però sense arriscar no obtindrem la millora. Ha fet la feina, poqueta, però algun manual i algun saltet ha donat. Ens falta una mica més, tot i que aquesta setmana ha sigut d’exàmens i toca així, mirarem a veure la següent… 3a a la final.

Lluís Hiniestrosa, Olímpica, ja l’han calat. En aquesta no l’han deixat fer la seva feina, avui ha hagut de lluitar amb tothom i fent la feina molt concentrat i sense tallar gas. Passets de millora i mala sort a l’última quan estàvem tocant el pòdium. Sense tallar gas amb els elits l’ha donat una trompada bona al seu germà, que no s’ho esperava. 5è a la final.

Jose Màrquez, Olímpica, avui no ha tingut el seu dia, comencem pagant de més, que ens ha quedat clar que no tocava, però no hem pogut fer res… després no ens deixen córrer amb la samarreta del club… finalment sortim a córrer. Lluitant, però amb por i, és que la Pro és gran, però la podem fer. De baralles amb tothom, però fent de mica en mica la feina. Hem de donar una miqueta per posar-nos al nivell del pòdium, 4t a la final.

Ian Hiniestrosa, Olímpica, no ha sigut un dia de buscar resultats, però ha sigut un dia de mostrar com es fan bé les coses. Pràcticament ha hagut de remuntar a totes les curses, Sabates de carretera X-), tot i això el ritme que porta, l’hem de portar a França… volem veure què passa allà. 2n a la final.

Alejandro Caamaño, Olímpica, fent la feina, lluitant i començant a divertir-se en una cursa, molt controlador dels seus nervis, ha sabut fraccionar les seves forces i controlar la cursa. Cos endavant i pedalar a full. 1r a la final.

Www.facebook.com/alfredo.moreno.1048/post/10212646022771420