Lliga Catalana Mataró, 19.03.2017

Lliga Catalana Mataró 19.04.2017

Sol i calor, o pols i suor… per a molts, això va de la mà. Alguns passen el diumenge a la platja i nosaltres anem de carreres, que és el que ens motiva!!!
Dia del pare i per a molts, molt important. Els petits, supermotivats per donar als seus pares un bon regal i, no parlo d’un penjoll del coll, sinó de gaudir d’un dia espectacular de curses, compartides amb la família.

Avui m’he perdut els entrenaments, ja ho sé… no ho hauria d’haver fet, però jo com a pare, també he hagut d’anar a veure el meu fill i després, el meu pare, clar.

Tot just he arribat per veure el començament de les curses; avui no he arribat a fer les paraules motivadores abans d’anar a la baralla. Però els nostres ja saben de què va el tema, o això creia.
Com ve sent habitual la nostra manera de fer, ens deixem veure als circuits, això m’agrada. Hihihi…

Kevin Rodriguez, 5 i 6 anys, s’ho ha passat en gran, competint i no parant de pedalar. Encara ens falta molt, però li sobren les ganes per divertir-se durant molts anys.

Biel Ruiz, 7 i 8 anys, tercer mes en bici, i segona cursa. Avui no ha sigut bon dia, ell en volia més. Jo sé que aquest “més” arribarà, només cal una mica de temps. Ho ha fet molt bé. Millorem cada dia un passet més i estaràs on vulguis.

Nil Gómez, 7 i 8 anys, un dels pocs que fa la feina, ell sempre fa els seus manuals, salts i pedalar quan pot/vol. En aquesta edat prima el cos i una miqueta de força, que guanyarem, ja ho veuràs.

Adrian Feijoo, 7 i 8 anys, quina garra té l’Adrian. Amb el poc temps que porta ja exigeix molt. Avui emprenyat per voler arribar a una ronda més. Tot el que faci aquesta temporada és extra.

Jon Faura, 7 i 8 anys, lluita i baralla amb tots, a vegades pensava que no volia ni veure la seva ombra, quina empenta portava avui. Surt, lluita i passa de ronda, però sobretot disfruta, que és el que volem!!! Dia súper…

Ariadna Barbero, – 10 anys, tot una setmana amunt i avall amb Dalsy i febrades. Amb moltes ganes de divertir-se, ha vingut a la cursa i si el premi era sortir, ha lluitat per agafar una posició de les de davant. Increïble, Ari, ets molt valenta.

Jordi Albacete, 9 i 10 anys, quines curses ens està oferint aquest any; ens fa aixecar de les “cadires” a cada volta. Mala sort a l’última passada pel circuit que li ha sabut a poc. Un passet més i agafaràs el que busques.

Ot Vinyas, 9 i 10 anys, canvi d’actitud durant tota la setmana i s’ha vist recompensat amb el que buscava. Li diem que canviï, ho fa i millora; es diverteix i obté el que volia. Bon cap de setmana, continuem així, Ot!!

Juanjo Fantoni, 11 i 12 anys, any complicat està tenint. Fa la feina bé, treballa i lluita. Però aquest any no acaba de sortir. Si seguim així segur que sortirà, només ens cal esperar. Hem canviat la bici i l’hem de portar on estava l’altra l’any passat. Tot i que al Jordi li va força bé…

Queralt Escayola, +10 anys, per expressar-ho ràpid: el pare cridava des de l’altra punta del circuit. L’has fet disfrutar de les teves curses i això es bo, barallant amb ganes i fent la feina. Avui he vist una altra Queralt que ens agrada. Si continuem així, aquesta temporada ens faràs gaudir molt més.

Pablo Rincón, 13 i 14 anys, sap estar en cursa i li agrada avançar pel camí cap a la meta. Tot i això, ens hem posat ala part davantera, però hem d’avançar un pelet més, que podem fer-ho. Ho hem parlat i tot aclarit… a la propera flipareu!!

Nayra Rodríguez, 13 i 14 anys, valenta comparant-se amb nens, vol millorar i ho fa. Després d’una setmana complicada (que entre tots l’adreçarem) s’ha barallat amb tothom… Nayra aquí és on ho has de donar tot i jo sé que pots!!

Álvaro Silva, 13 i 14 anys, no ha corregut, però ha estat al costat dels seus companys i això mola!! Gràcies, Álvaro, recupera’t aviat.

Albert “Scott” Garrido, 19 i +, hem al·lucinat, després de dies sense muntar, avui fa una de les millors curses, tot i que li ha costat, però estava davant. A la final no ha pogut rematar amb un pòdium inicialment. Però de cop i volta estant de xarreta, ens criden i 3r a la cursa. Scott, entrenem que t’emportes el campionat, novament!!

Nando Gómez, cruiser, primera cursa d’aquest any, com un nen. Ahir, que no ho sabeu, va estar posant a punt la bici, placa, neumàtics, neteja… això són ganes,oi? El corredor més gran de tots, però d’edat, eh!! Un gran damunt de la bici. Genial, increible, em quedo sense elogis, quan veig coses així.

Edu “dedos Gordos” Viñas, cruiser, després d’una caiguda ahir, que li va deixar els dits inflats com globus. Avui tria competir i a més de tot això, toca el pas a la final. Tota la setmana gaudint i s’ha vist avui. Continua així, que guai!!

Alberto Fernández, cuiser, et veig gaudir de les curses com un dels petits. Aquesta és la nostra mentalitat. Fer bici i gaudir. Sabem que encara ens queda una miqueta, però l’objectiu sabem on és. I ja estem treballant, segur que ho aconseguirem.

Dia complicat que hem tingut avui, ens ha tocat lluitar i patir molt, més del que us penseu. Però ho hem arreglat al MC, que allà ens hem espavilat de valent!!

La propera és la nostra, hem de fer-ho bé!!!